Soluții digitale pentru afaceri performante

Îmbunătățește-ți operațiunile zilnice și crește moralul angajaților folosind platforma noastră all-in-one.

Growee

Growee te ajută să îți gestionezi afacerea!

Am construit pentru tine un software de management simplu, intuitiv și puternic, astfel încât să te poți concentra mai mult pe dezvoltarea afacerii tale și mai puțin pe locul și modul în care stochezi informațiile legate de afacerea ta.

Gestionează angajații, perioadele de concediu, documentele și evaluările. Toate într-un singur loc.

Angajați

Simplifică-ți activitățile zilnice și salvează timp!

Te ajutăm să obții mai multe rezultate în mai puțin timp, astfel încât să te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult pentru tine. Gestionarea clienților, proiectelor și angajaților tăi nu ar trebui să fie o povară, mai ales în ceea ce privește timpul și banii.

Angajați

Accesează rapid informațiile despre angajați, toate într-un singur loc.

Contracte, concedii, feedback, proiecte. Nu ai nevoie de 4 platforme diferite pentru a face asta. Growee le are pe toate, organizate și ușor de accesat.

Documente

Stochează ușor și în siguranță documente legale și de feedback.

Gestionarea documentelor poate deveni o povară pe măsură ce compania ta crește. Cu Growee e ușor să stochezi documente legale și de feedback în locul potrivit și să le faci accesibile persoanelor potrivite.

Feedback

Oferă feedback structurat și programat angajaților tăi.

Oferirea feedback-ului este esențială pentru un mediu de lucru sănătos. Growee permite angajaților să ofere și să primească feedback de la managerii lor într-un mod structurat și planificat.

call to action

Începe azi!

Este timpul să preiei controlul asupra afacerii tale. Testează acum gratuit, fără grija introducerii datelor cardului de credit.

Încearcă gratuit

Growee este apreciat de companii din lumea întreagă

Growee nu reinventează roata și nici nu își propune să "facă lumea un loc mai bun". Scopul nostru este să-ți economisim timpul și să facem angajații un pic mai fericiți.

  • Growee a devenit o parte critică a procesului nostru de încadrare și gestionare a concediilor. Întotdeauna ne-am confruntat cu dificultăți în gestionarea sărbătorilor și menținerea evidenței concediilor. Este incredibil să realizăm că acum nu mai trebuie să ne gândim la aceste lucruri, ne economisește timp și bani.

   Eduard Lupacescu
   CEO, BinarCode
   Eduard Lupacescu
  • Am folosit Growee pentru gestionarea documentelor și aprobarea concediilor. De obicei, soluțiile similare costă mult sau sunt prea aglomerate. Obișnuiam să gestionăm aceste lucruri cu foi de calcul și Google Drive, dar Growee ne-a învățat să fim mai organizați și să simplificăm modul în care gestionăm documentele angajaților și concediile.

   Raul Siderias
   CEO, Bookingham
   Raul Siderias
  • Growee a simplificat procesul nostru de aprobare a concediilor și a făcut managementul angajaților o plăcere. Funcționalitatea de gestionare a documentelor menține totul organizat, economisindu-ne timp și efort.

   Matt Byrom
   CEO, Wyzowl
   Matt Byrom
  • În trecut, am folosit o combinație de instrumente pentru aceste aspecte (Slack, Sheets, Notion) și a fost dezordine, să fiu sincer. Ca proprietar de afacere, vrei ce este mai bun pentru oamenii tăi, dar în același timp gestionarea manuală a acestor lucruri este un coșmar. Growee mi-a economisit timp și energie mentală, astfel încât nu mai trebuie să mă gândesc la unde ar trebui să stochez documentele angajaților sau câte zile libere mai are fiecare.

   Alexandru Păduraru
   CEO, Creative Tim
   Alexandru Păduraru
  • Ceea ce ne place la Growee este că are o interfață simplă și prietenoasă, care face ușor pentru angajați să solicite concedii și să acceseze documentele lor. O adiție excelentă pentru departamentul nostru de resurse umane.

   Koen Blokland Visser
   CTO, Jobmatix
   Koen Blokland Visser
  • Avem o echipă destul de mică și în această perioadă avem atât de multe lucruri de gândit și de gestionat, iar asta ne ia mult timp. Soluții precum Growee ne economisesc timp, energie și ne fac să fim mai organizați.

   Alex Cojocaru
   CEO, Licenseware
   Alex Cojocaru

Prețuri potrivite pentru toți

Dimensiunea afacerii tale nu contează, software-ul nostru va funcționa perfect pentru tine.

Gratuit

Potrivit pentru freelanceri sau pentru a explora aplicația

Gratuit

 • Până la 3 angajați
 • Gestionarea angajaților
 • Gestionarea concediilor
 • Gestionarea documentelor
Începe acum

Pro

Potrivit pentru companiile care doresc să-și optimizeze procesele.

€2 / utilizator

 • Număr nelimitat de angajați
 • Semnare de documente online
 • Integrări cu Slack și Google Calendar
 • Template-uri pentru documente
Începe acum

Întrebări frecvente

Dacă nu găsești ce cauți, ai mai jos câteva întrebări frecvente.

  • Ce face, mai exact, Growee?

   Growee optimizează evidența concediilor, documentelor și managementul angajaților. Poate înlocui Google Drive și o serie de alte tabele, făcându-te pe tine și compania ta mai organizați, salvând timp și bani.

  • O foaie de calcul nu este suficientă pentru a ține evidența concediilor?

   În unele cazuri, da, însă pe măsură ce compania ta crește, acest lucru poate deveni dezordonat. Noi ne ocupăm de politicile de concediu, diferitele tipuri de concediu, aprobările pentru concediu și în plus, avem niște integrări interesante cu Slack și Google Calendar.

  • Pot să descarc datele din Growee?

   Da, avem o funcție care îți permite să descarci toate datele și documentele pentru un anumit angajat.