Ce zic clienții noștri despre Growee

Citește mai jos cu ce i-a ajutat Growee pe clienții noștri, CEO sau CTO din companii internaționale

Clienți fericiți

  • Growee a devenit o parte critică a procesului nostru de încadrare și gestionare a concediilor. Întotdeauna ne-am confruntat cu dificultăți în gestionarea sărbătorilor și menținerea evidenței concediilor. Este incredibil să realizăm că acum nu mai trebuie să ne gândim la aceste lucruri, ne economisește timp și bani.

   Eduard Lupacescu
   CEO, BinarCode
   Eduard Lupacescu
  • Am folosit Growee pentru gestionarea documentelor și aprobarea concediilor. De obicei, soluțiile similare costă mult sau sunt prea aglomerate. Obișnuiam să gestionăm aceste lucruri cu foi de calcul și Google Drive, dar Growee ne-a învățat să fim mai organizați și să simplificăm modul în care gestionăm documentele angajaților și concediile.

   Raul Siderias
   CEO, Bookingham
   Raul Siderias
  • Growee a simplificat procesul nostru de aprobare a concediilor și a făcut managementul angajaților o plăcere. Funcționalitatea de gestionare a documentelor menține totul organizat, economisindu-ne timp și efort.

   Matt Byrom
   CEO, Wyzowl
   Matt Byrom
  • În trecut, am folosit o combinație de instrumente pentru aceste aspecte (Slack, Sheets, Notion) și a fost dezordine, să fiu sincer. Ca proprietar de afacere, vrei ce este mai bun pentru oamenii tăi, dar în același timp gestionarea manuală a acestor lucruri este un coșmar. Growee mi-a economisit timp și energie mentală, astfel încât nu mai trebuie să mă gândesc la unde ar trebui să stochez documentele angajaților sau câte zile libere mai are fiecare.

   Alexandru Păduraru
   CEO, Creative Tim
   Alexandru Păduraru
  • Ceea ce ne place la Growee este că are o interfață simplă și prietenoasă, care face ușor pentru angajați să solicite concedii și să acceseze documentele lor. O adiție excelentă pentru departamentul nostru de resurse umane.

   Koen Blokland Visser
   CTO, Jobmatix
   Koen Blokland Visser
  • Avem o echipă destul de mică și în această perioadă avem atât de multe lucruri de gândit și de gestionat, iar asta ne ia mult timp. Soluții precum Growee ne economisesc timp, energie și ne fac să fim mai organizați.

   Alex Cojocaru
   CEO, Licenseware
   Alex Cojocaru