Termeni și condiții – Acord de utilizare Growee

Bun venit pe Growee! Suntem încântați să te avem ca și client! Prin accesarea și utilizarea serviciilor noastre, ești de acord cu termenii și condițiile următoare. Te rugăm să le citești cu atenție înainte să continui:

Aceștia sunt termenii și condițiile BE GROWEE S.R.L., Adresă:  AUREL GURGHIANU, Nr. 29, Scara A, Etaj 1, Ap. 20, Cluj, CIF: 48619487,Reg: J12/3426/10.08.2023, Cluj-Napoca, Cluj, Romania. Aceasta guvernează Contractul (așa cum este definit mai jos) dintre Furnizor și Client (așa cum sunt definiți mai jos) pentru furnizarea Serviciilor (așa cum sunt definite mai jos).

1. Acceptarea Termenilor:

Prin utilizarea platformei Growee, recunoști că ai citit, înțeles și ești de acord să respecți Termenii și Condițiile, precum și orice politici suplimentare sau linii directoare incluse aici prin referință.

2. Descrierea Serviciilor:

Growee oferă o suită cuprinzătoare de servicii, inclusiv gestionarea concediilor, gestionarea angajaților, gestionarea documentelor și gestionarea evaluărilor. Platforma noastră este concepută pentru a simplifica și îmbunătăți aceste procese esențiale de resurse umane, pentru a optimiza eficiența și productivitatea organizației tale.

3. Înregistrarea Contului:

Pentru a accesa serviciile noastre, trebuie să creezi un cont pe platforma Growee. Ești responsabil de menținerea confidențialității informațiilor contului tău, inclusiv numele de utilizator și parola. Orice acțiuni efectuate în cadrul contului tău vor fi responsabilitatea ta, cu excepția cazului în care aceste acțiuni sunt provocate ca rezultat al unei disfuncționalități a platformei Growee.

4. Responsabilitățile Utilizatorului:

a. Ești de acord să utilizezi platforma Growee exclusiv în scopuri legale și în conformitate cu Termenii și Condițiile.
b. Nu vei participa la nicio activitate care ar putea prejudicia, perturba sau interfera cu buna funcționare a serviciilor noastre sau cu datele altor utilizatori.
c. Ești responsabil pentru asigurarea exactității și integrității informațiilor furnizate în timpul utilizării serviciilor noastre.

5. Politica de Confidențialitate:

Confidențialitatea ta este extrem de importantă pentru noi. Colectăm, utilizăm și dezvăluim informațiile tale personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea Growee, îți exprimi consimțământul în privința practicilor noastre privind datele, așa cum sunt descrise în Politica de Confidențialitate. Toate datele stocate de Growee sunt criptate în tranzit, iar datele sensibile ale angajaților sunt criptate la nivelul bazei de date. Te asigurăm că datele companiei tale sunt izolate și pot fi accesate doar de Growee în scopuri de asistență sau de depanare, pentru a remedia o problemă legată de produs sau pentru a ajuta un client.

6. Proprietate Intelectuală:

Tot conținutul, software-ul, logourile, mărcile înregistrate și alte proprietăți intelectuale utilizate pe platforma Growee sunt proprietatea exclusivă a Growee sau a licențiatorilor săi. Ești de acord să nu utilizezi, să nu reproduci, să nu modifici, să nu distribui sau să nu creezi lucrări derivate din orice material protejat de drepturile de autor sau proprietate intelectuală fără a obține consimțământul prealabil în scris din partea Growee. Mărcile asociate cu Growee, inclusiv numele și logo-ul Growee, sunt protejate de legile privind mărcile înregistrate și orice utilizare neautorizată este strict interzisă. În plus, prin utilizarea platformei Growee, recunoști că conținutul generat de utilizatori poate fi partajat, dar păstrezi drepturile de proprietate asupra proprietății intelectuale a contribuțiilor tale.

Growee respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altora și așteaptă același lucru și de la utilizatorii săi. Dacă crezi că orice conținut de pe platforma Growee încalcă drepturile tale de proprietate intelectuală, te rugăm să ne contactezi prompt la adresa de e-mail support@growee.net. Vom investiga în detaliu orice încălcare raportată și vom lua măsuri adecvate pentru a remedia problema. Prin accesarea sau utilizarea platformei Growee, ești de acord să respecți toate legile și regulamentele aplicabile privind proprietatea intelectuală și ți se acordă o licență limitată pentru a accesa și utiliza platforma exclusiv în scopurile sale prevăzute în Termenii și Condițiile furnizate. Orice încălcare a acestor prevederi poate duce la închiderea contului tău și poate avea drept rezultat acțiuni legale pentru protejarea drepturilor de proprietate intelectuală ale Growee.

7. Servicii Terțiare:

Growee poate integra servicii de la terți, cum ar fi SignRequest, Google Calendar, Autentificare Google și AWS, pentru a îmbunătăți funcționalitatea platformei noastre. Te rugăm să fii conștient că aceste servicii integrate sunt guvernate de termenii și condițiile specifice lor, care sunt separate de politica Growee. Utilizarea de către tine a acestor servicii de la terți prin intermediul platformei Growee este supusă termenilor și condițiilor fiecărui furnizor în parte.

8. Limitarea Răspunderii:

Growee nu va putea fi ținut responsabil pentru daune directe, indirecte, incidentale, de consecință sau punitive care pot rezulta sau pot fi legate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciile noastre. Indiferent dacă este vorba despre erori, întreruperi, inexactități, defecțiuni de sistem sau orice alt motiv, Growee renunță la orice responsabilitate pentru eventuale pierderi sau daune suferite în timpul utilizării platformei noastre. Utilizatorii sunt în întregime responsabili pentru deciziile pe care le iau și acțiunile pe care le întreprind pe baza informațiilor și funcționalităților furnizate de Growee. Prin utilizarea serviciilor noastre, ești de acord să despăgubești și să exonerezi Growee de orice astfel de pretenții, daune sau pierderi.

Modificările Serviciilor:

Growee își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe orice aspect al serviciilor sale în orice moment, fără notificare prealabilă. Nu suntem răspunzători în fața ta sau a oricărui terț pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a serviciilor noastre.

10. Încetarea Contractului:

Growee își rezervă dreptul de a suspenda sau închide contul tău din motive precum neefectuarea plăților, încălcarea regulilor Termenilor și Condițiilor sau afectarea negativă a Growee prin spam sau alte metode. La închiderea contului, vei pierde accesul la toate datele și informațiile asociate contului tău, dar, cu toate acestea, poți solicita o arhivă zip la nevoie.

11. Legea Aplicabilă:

Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați conform legilor României, județul Cluj, municipiul Cluj-Napoca. Orice dispute care apar în legătură cu acești Termeni vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România, județul Cluj, municipiul Cluj-Napoca.

12. Modificări ale Termenilor și Condițiilor:

Growee poate actualiza acești Termeni și Condiții din când în când fără notificare prealabilă. Versiunea revizuită va intra în vigoare imediat după postare. Folosirea continuă a serviciilor noastre după orice modificări constituie acceptul tău pentru Termenii și Condițiile revizuite.

Dacă ai întrebări sau preocupări cu privire la acești Termeni și Condiții sau la serviciile noastre, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail support@growee.net.

Mulțumim că ai ales Growee! Așteptăm cu nerăbdare să îți oferim soluții excepționale pentru gestionarea resurselor umane.