Politica de Confidențialitate

La Growee, ne preocupăm de confidențialitatea ta și suntem dedicați protejării informațiilor tale personale. Această Politică de Confidențialitate detaliază modul în care colectăm, folosim, dezvăluim și protejăm datele pe care le furnizezi în timpul utilizării serviciilor noastre.

Dată de Intrare în Vigoare: 14 august 2023

Bun venit la Growee, o aplicație inovatoare de Planificare a Resurselor Umane (ERP) care oferă soluții complete pentru gestionarea concediilor, angajaților, documentelor și evaluărilor. La Growee, ne preocupăm de confidențialitatea ta și suntem dedicați protejării informațiilor tale personale. Această Politică de Confidențialitate detaliază modul în care colectăm, folosim, dezvăluim și protejăm datele pe care le furnizezi în timpul utilizării serviciilor noastre.

1. Informațiile Pe Care le Colectăm

1.1 Informații Personale

Când te înregistrezi pe Growee și utilizezi serviciile noastre, putem colecta anumite informații personale de la tine, cum ar fi numele, adresa de email, detaliile de contact și alte informații necesare pentru gestionarea registrului de angajați, cererilor de concediu, gestionarea documentelor și evaluărilor. Reține că informațiile suplimentare pe care le-am putea colecta, cum ar fi informațiile salariale ale angajaților, sunt complet opționale în Growee în acest moment. Noi criptăm informațiile sensibile, cum ar fi parolele, informațiile salariale și detaliile bancare.

1.2 Informații de Plată

Pentru utilizatorii care aleg să se aboneze la serviciile noastre premium, putem colecta informații de plată, inclusiv detalii despre cardul de credit și adresa de facturare. Te rog să reții că nu stocăm informații despre cardurile de plată pe serverele noastre. În schimb, aceste informații sunt procesate și stocate în siguranță de către procesatorul nostru de plăți de încredere, terță parte, Stripe.

1.3 Date de Utilizare și Analiză

Pentru a îmbunătăți serviciile noastre și experiența utilizatorilor, folosim Google Analytics și Hotjar pentru a colecta informații despre modul în care interacționați cu site-ul și cu aplicația noastră. Aceste informații pot include date referitoare la vizitele pe pagini, durata sesiunilor, informații despre dispozitiv și altele. Aceste informații sunt centralizate și anonimizate pentru a-ți proteja confidențialitatea.

1.4 Monitorizarea Erorilor

Pentru a asigura stabilitatea și fiabilitatea serviciilor noastre, folosim serviciile Flareapp.io pentru monitorizarea erorilor. Acest lucru ne ajută să identificăm și să remediem orice probleme tehnice pe care le poți întâmpina în timpul utilizării Growee.

1.5 Semnarea Documentelor

În timpul utilizării funcționalităților noastre de gestionare a documentelor, putem integra serviciul SignRequest pentru a facilita semnarea securizată și eficientă a documentelor. Informațiile personale colectate în timpul acestui proces sunt supuse propriilor politici de confidențialitate ale SignRequest.

1.6 Conectare prin rețelele sociale

Pentru confortul tău, oferim opțiunea de a te autentifica în contul Growee folosind credențialele Google. Atunci când alegi această metodă, vom colecta informațiile necesare din API-ul de autentificare Google pentru a-ți autentifica contul.

2. Cum Utilizăm Informațiile Tale

Folosim informațiile colectate în următoarele scopuri:

 • Furnizarea și îmbunătățirea serviciilor noastre
 • Procesarea plăților și abonamentelor
 • Analizarea utilizării site-ului și aplicației pentru îmbunătățirea acestora
 • Monitorizarea erorilor și a problemelor tehnice
 • Facilitarea semnării documentelor
 • Permiterea autentificării prin rețelele sociale

3. Partajarea Datelor cu Terți

Putem partaja informațiile tale personale cu următorii furnizori de servicii de încredere:

 • Stripe: Pentru procesarea plăților și gestionarea abonamentelor.
 • Google Analytics: Pentru analizele site-ului și aplicației.
 • Hotjar: Pentru monitorizarea și îmbunătățirea experienței utilizatorilor.
 • Flareapp.io: Pentru monitorizarea și îmbunătățirea experienței utilizatorilor.
 • SignRequest: Pentru semnarea documentelor.
 • Amazon Web Services: Pentru implementări și stocarea documentelor.
 • Google Auth (opt in): Pentru gestionarea autentificării sociale.
 • Google Calendar (opt in): Pentru sincronizarea evenimentelor precum sărbătorile.
 • Slack (opt in): Pentru notificări cum ar fi cereri de concediu, notificări de evaluare.

Aceste părți terțe sunt obligate contractual să utilizeze informațiile tale doar în măsura necesară pentru a furniza serviciile respective și sunt obligate să mențină confidențialitatea și securitatea datelor tale.

4. Securitatea Datelor

La Growee, luăm securitatea datelor foarte în serios și am implementat măsuri stricte pentru a-ți proteja informațiile personale de accesul, divulgarea sau modificarea neautorizată. Suntem dedicați menținerii confidențialității și integrității datelor pe care ni le încredințezi. Iată câteva aspecte cheie ale practicilor noastre de securitate a datelor:

 1. Criptare: Toate datele transmise între dispozitivele tale și serverele noastre sunt criptate folosind protocoale de criptare de standard industrial, cum ar fi TLS (Transport Layer Security). Acest lucru asigură că orice informație schimbată în timpul comunicării rămâne confidențială și nu poate fi interceptată de entități rău intenționate.
 2. Controale de Acces: Accesul la informațiile tale personale este limitat la personalul autorizat care are o nevoie legitimă de acces pentru furnizarea serviciilor noastre. Menținem controale stricte de acces, inclusiv credențiale de autentificare unice și permisiuni bazate pe roluri, pentru a preveni accesul neautorizat la datele sensibile.
 3. Infrastructură Sigură: Serverele noastre și infrastructura sunt găzduite pe furnizori de servicii cloud de încredere, precum Amazon Web Services (AWS), care respectă standardele de securitate de top ale industriei și cadrele de conformitate. AWS folosește măsuri avansate de securitate, cum ar fi firewall-uri, sisteme de detectare a intruziunilor și audituri regulate de securitate pentru a proteja datele stocate pe platforma lor.
 4. Audituri Regulate de Securitate: Efectuăm evaluări și audituri regulate ale securității sistemelor noastre pentru a identifica și aborda vulnerabilitățile potențiale. Acest lucru ne ajută să fim vigilenți și asigură că practicile noastre de securitate sunt actualizate în fața amenințărilor în evoluție.
 5. Minimizarea Datelor: Colectăm și păstrăm doar informațiile personale necesare pentru a-ți furniza serviciile noastre. Urmăm principiul minimizării datelor, ceea ce înseamnă că nu stocăm sau procesăm mai multe date decât este necesar pentru scopul prevăzut.
 6. Anonimizarea Datelor: În măsura posibilului, anonimăm sau pseudonimăm datele tale pentru a-ți proteja în continuare confidențialitatea. Datele de agregare și de anonimare sunt utilizate pentru analize statistice și raportări, asigurând că nicio persoană nu poate fi identificată.
 7. Instruirea Angajaților: Membrii echipei noastre participă la programe regulate de instruire și conștientizare cu privire la cele mai bune practici în domeniul securității datelor și confidențialității. Accentuăm importanța gestionării responsabile a datelor și menținerea celor mai înalte niveluri de confidențialitate.
 8. Răspuns la Incidente: În cazul puțin probabil al unei încălcări de date sau incidente de securitate, am stabilit proceduri de răspuns la incidente pentru a identifica, limita și atenua impactul rapid. Dacă este necesar conform legilor aplicabile, te vom notifica pe tine și pe autoritățile relevante cu privire la incident și vom lua măsuri adecvate pentru a remedia situația.
 9. Evaluarea Terțelor Părți: Înainte de a colabora cu furnizorii de servicii terți, cum ar fi Stripe și SignRequest, efectuăm o evaluare detaliată prealabilă pentru a ne asigura că respectă standardele ridicate de securitate și se conformează cu reglementările relevante privind protecția datelor.

În ciuda celor mai bune eforturi ale noastre, este esențial să recunoaștem că nicio metodă de transmitere sau stocare a datelor nu este complet infailibilă. Prin urmare, monitorizăm și îmbunătățim în mod constant măsurile noastre de securitate pentru a rămâne înaintea amenințărilor și pentru a menține încrederea pe care o ai în noi.

Dacă ai orice preocupări legate de securitate sau bănuiești activități neautorizate în contul tău, te rugăm să ne contactezi imediat la support@growee.net. Apreciem ajutorul tău în menținerea securității datelor tale și sprijinul tău în menținerea unui mediu sigur pentru toți utilizatorii noștri.

5. Drepturile Tale

Ai dreptul să revizuiești, actualizezi și ștergi informațiile tale personale din baza de date Growee. Dacă dorești să exerciți oricare dintre aceste drepturi sau ai preocupări legate de confidențialitatea datelor tale, te rugăm să ne contactezi la adresa support@growee.net.

6. Modificări ale Acestei Politici de Confidențialitate

Putem actualiza această Politică de Confidențialitate din când în când pentru a reflecta modificări în practicile noastre sau din motive legale și de reglementare. Orice revizii vor fi afișate pe această pagină, iar data intrării în vigoare va fi actualizată corespunzător.

7. Contactează-ne

Dacă ai întrebări, comentarii sau preocupări referitoare la această Politică de Confidențialitate sau practicile noastre privind datele, te rugăm să ne contactezi la adresa support@growee.net.

Prin utilizarea serviciilor Growee, recunoști că ai citit și înțeles această Politică de Confidențialitate și ești de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră conform descrierii din prezenta politică.