Întrebări frecvente

Bun venit! Aici vei găsi răspunsuri la cele mai obișnuite întrebări pe care le primim. Indiferent dacă ai nelămuriri legate de cum funcționează Growee, procesul de plată, siguranța datelor, suntem aici să te ajutăm. Dacă întrebarea ta nu se regăsește aici, te încurajăm să ne contactezi direct la support@growee.net. Echipa noastră este la dispoziția ta pentru a-ți oferi asistență completă.

  • Ce face, mai exact, Growee?

   Growee optimizează evidența concediilor, documentelor și managementul angajaților. Poate înlocui Google Drive și o serie de alte tabele, făcându-te pe tine și compania ta mai organizați, salvând timp și bani.

  • Pot să descarc datele din Growee?

   Da, avem o funcție care îți permite să descarci toate datele și documentele tale, sau documentele angajaților.

  • Se pot configura tipuri de concedii în Growee?

   Da, oferim setări prestabilite pentru diferite politici de concediu, cum ar fi concediul plătit, concediul medical, concediul pentru îngrijirea copiilor etc. Cu toate acestea, poți ajusta complet fiecare politică de concediu în funcție de nevoile proprii ale companiei tale.

  • Pot primi notificări automate de la Growee, ca să nu uit de ziua evaluării sau de semnarea unor documente?

   Îți trimitem notificări automate pentru evenimente precum evaluări sau aniversări, astfel încât să nu uiți lucrurile importante în ceea ce privește echipa ta. De asemenea, Growee îți permite să setezi date de expirare pentru documente și trimite remindere automate, astfel încât să știi care documente au nevoie de reînnoire.

  • Cu ce alte platforme are Growee integrări?

   Growee este integrat cu Google Calendar și Slack, astfel încât poți sincroniza ușor evenimentele companiei și să primești notificări despre concedii direct în Slack.

  • Cât costă Growee?

   Growee este gratuit pentru până la 3 angajați. Acest plan este perfect companiile care sunt la început sau cei care doresc sa testeze Growee. Apoi, prețul este de 2$ / utilizator, ai un număr nelimitat de angajați și primești în plus posibilitatea de semnare de documente online, integrare cu Slack și Google Calendar, template-uri pentru documente, etc. Vezi mai multe detalii pe pagina de Prețuri.